Handelsbetingelser

Volvo Reservedele i Stenløse er i dag Danmarks førende leverandør af reservedele til din volvo. Vi er flere gange blevet testet som de bedste med reservedele i bedste kvalitet og til de bedste priser. Gå ikke på kompromis med reservedele til din bil, kvaliteten skal være i orden.

Volvo Reservedele i Stenløse er godkendt af Nets betalingssystem (PBS) til modtagelse af betaling via betalingskort. Dette sikrer kunden, at vi overholder gældende dansk lovgivning. Ingen spam og optimal gennemsigtighed i internetforretningen.

www.spare-parts.dk i Stenløse er et firma, som sælger originale reservedele til din Volvo, men til helt andre priser end din sædvanlige Volvo reservedels leverandør. Endvidere har vi et stort udvalg i reservedele, hvor der ikke står "Volvo" på æskerne, men bliver ofte lavet på de samme fabrikker, hvor Volvo får lavet sine dele. Disse dele er uden konkurrence Danmarks billigste.

Her finder du vores handelsbetingelser, der er gældende ved online køb hos www.spare-parts.dk.  
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Handelsbetingelser for spare-parts.dk
Handelsbetingelserne, som er angivet nedenfor, er gældende for alle dine bestillinger og online køb på www.spare-parts.dk. Du opfordres derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, således at du kender dine rettigheder og forpligtelser inden du køber varer hos os. Ved hvert køb beder vi dig acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du modtager en kopi af vores handelsbetingelser sammen med din ordrebekræftelse.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priser på bestillingstidspunktet er gældende, hvis varen er på lager. Fragt- og leveringsomkostninger samt evt. betalingskortgebyrer oplyses inden dit køb.

Bestilling af varer
1) Find de varer du vil købe og put dem i kurven.
2) Gå til kurven (Check out).
3) Indtast personoplysninger og vælg betalingsmetode.
4) Godkend ordren.
5) Vi sender en ordrebekræftelse til dig på mail.
6) Når vi afsender dine varer modtager du en email med "track & trace information" så du kan følge din pakke fra afsendelsen frem til leveringen til den leveringsadresse du har oplyst til os.
Ønsker du at bestille varer, som ikke er en del af vores faste sortiment, beder vi dig venligst kontakte os på telefon +45 47173791 eller endnu bedre - send en mail

Forsendelse og leveringsomkostninger
Vi sender alle varer med Post Danmark, der tilbyder pålidelig pakkedistribution af høj kvalitet. Alle pakker sendes med modtagerkvittering. Den typiske leveringstid i Danmark for lagervarer er ca. 1-2 hverdage. De aktuelle leveringsomkostninger finder du på www.spare-parts.dk under "info".

Forsendelsesomk er gældende kun indenlandsk i DK, ved forsendelser til udlandet må der påregnes øgede forsendelsesomk.


Hvis spare-parts.dk modtager bestilte varer retur på grund af forkerte eller mangelfulde oplysninger om leveringsadressen, må du afholde leveringsomkostningerne til genfremsendelsen af varen med Post Danmark til den korrekte adresse. Vi beder dig derfor give os præcise oplysninger om leveringsadressen.

Hvis du ikke er hjemme til at tage imod din pakke fra Post Danmark. Hvis du ikke husker at afhente pakken på posthuset, vil varen blive sendt retur til spare-parts.dk. Hvis du herefter ønsker, at vi genfremsender varen til dig, må du betale de fulde leveringsomkostninger, uanset om forsendelsen sker med Post Danmark eller andet fragtfirma.

Betaling
Du kan betale til spare-parts.dk ved brug af Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og PayPal OG SELVFØLGELIG MOBILEPAY. Det er også muligt at foretage betaling via Danske Netbetaling og Nordea Netbetaling.
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.
Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.spare-parts.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.spare-parts.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Ønsker du at anvende anden betalingsform skal du handle i vores fysiske butik, som tager imod alle betalingskort, mobilepay og kontanter. Vi sender ikke pr. efterkrav ved bestilling.


Personlige oplysninger
For at kunne sende varer til dig og yde dig den optimale service, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, fax, email. Oplysningerne behandles fortroligt på krypteret server og videregives ikke til tredjemand. Det er således alene spare-parts.dk, der har adgang til oplysningerne. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

FORTRYDELSESRET
DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET NÅR DU HANDLER PÅ spare-parts.dk. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG HVOR DU HAR MODTAGET DIN VARE. FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER ALTSÅ, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT. NÅR FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES SKAL DU SELV BETALE FORSENDELSESOMKOSTNINGERNE VED AT SENDE VAREN RETUR. BEMÆRK AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.
DET ER IKKE ET KRAV, MEN EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS DU UDFYLDER kontaktformular, DER LIGGER PÅ www.spare-parts.dk. DETTE BETYDER, AT VI HURTIGERE KAN EKSPEDERE SAGEN. 
DU KAN OGSÅ FORTRYDE VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN FRA FRAGTFIRMAET ELLER AFLEVERE VAREN PERSONLIGT PÅ VORES ADRESSE MOD FORUDGÅENDE AFTALE.
DET ER ALTID EN GOD IDÉ AT GEMME DEN ORIGINALE EMBALLAGE, INDTIL DU HAR FUNDET UD AF, OM DU VIL BEHOLDE DET KØBTE ELLER EJ. EMBALLAGEN KAN NEMLIG I NOGLE TILFÆLDE BETYDE AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED KAN FORTRYDELSESRETTEN IKKE UDNYTTES. VED KØB AF PRODUKTER HVOR DER ER SPECIFIKATIONER, VEJLEDNINGER, ADVARSLER ELLER ANDRE VÆSENTLIGE INFORMATIONER PÅ EMBALLAGEN ER DEN INTAKTE ORIGINALE EMBALLAGE ALTID EN VÆSENTLIG DEL AF VARENS VÆRDI. EMBALLAGEN SKAL DERFOR ALTID SENDES MED RETUR FOR AT BETINGELSERNE FOR AT UDØVE FORTRYDELSESRETTEN ER OPFYLDT. VI BEDER DIG SØRGE FOR, AT VAREN ER FORSVARLIGT EMBALLERET, SÅLEDES AT DER IKKE SKER FRAGTSKADER I FORBINDELSE MED RETURNERINGEN. BEMÆRK AT EL-DELE IKKE TAGES RETUR UDEN FORUDGÅENDE AFTALE.
VURDERER VI, AT BETINGELSERNE IKKE ER OPFYLDT FOR AT UDNYTTE FORTRYDELSESRETTEN, KONTAKTER VI DIG PR. EMAIL MED EN NÆRMERE BEGRUNDELSE HERFOR.

Reklamationsret
Når du handler på spare-parts.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, skadeforvoldende adfærd, anvendelse af ukorrekt spænding, strømart, sammenstød og ulykker, hærværk eller lignende. Du skal være opmærksom på at de bevægelige dele i bilens drivlinie slides under brug og dermed har begrænset levetid.
Vi opfordrer dig til at sikre, at radiosende- og modtagerforhold er i orden inden du bruger varen. Skader forsaget af mistet radiokontakt er ikke dækket af reklamationsretten.
Film og billeder af kørende biler, flyvende helikoptere og fly på www.spare-parts.dk er udført af professionelle udøvere på lukkede baner under kontrollerede forhold. Skader forsaget af ukontrolleret kørsel eller flyvning er ikke dækket af reklamationsretten.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
Ved reklamation beder vi dig udfylde vores kontaktformular, som du finder på www.spare-parts.dk. Returvarer sendes til spare-parts.dk, Dam Enge 2, 3660 Stenløse.  Når vi har modtaget din vare retur, kontakter vi dig for aftale af det videre forløb. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav samt pakker uden medfølgende fejlbeskrivelse.
Såfremt det viser sig, at varen ikke lider af fejl eller mangler der er omfattet af reklamationsretten, skal du betale spare-parts.dk et standard ekspeditionsgebyr på kr. 150 plus 300 kr. pr. påbegyndt værkstedstime, der er medgået i forbindelse med fejlundersøgelsen. Du skal ligeledes betale for returfragten. spare-parts.dk er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret, værkstedstimerne og returfragten inden varen returneres til dig.

Reparationer
Ønsker du, at vi skal reparere en vare, beder vi dig venligst gøre brug af vores returformular på www.spare-parts.dk/retur. Prisen er 300 kr. pr. påbegyndt værkstedstime med tillæg af omkostninger til returfragt. Vi kontakter dig altid inden vi foretager en reparation. Såfremt du ikke ønsker at få gennemført en reparation returnerer vi efter aftale varen til dig, idet du er forpligtet til at betale et ekspeditionsgebyr på 150 kr. plus 300 kr. pr. påbegyndt værkstedstime, der er medgået i forbindelse med fejlundersøgelsen. Du skal ligeledes betale returfragten. spare-parts.dk er berettiget til at kræve betaling af ekspeditionsgebyret, værkstedstimerne og returfragten inden varen returneres til dig.

Ansvarsbegrænsning
spare-parts.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, herunder følgeskader, drifts- og omsætningstab, avancetab, tidstab, afsavnstab eller andet indirekte tab med mindre andet følger af dansk rets almindelige ufravigelige regler.

Produktansvar
spare-parts.dks produktansvar følger dansk rets almindelige regler for produktansvar. Produktansvaret for erhvervstingskader og produktansvar, som baserer sig på det i retspraksis udviklet produktansvar, er beløbsmæssigt begrænset til DKK 100.000 inkl. moms. Denne begrænsning gælder dog ikke for personskader. I det omfang intet andet følger af ufravigelige retsregler, er spare-parts.dk ikke ansvarlig for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab.

Persondatapolitik
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På www.spare-parts.dk bruges "sessioncookies". "Sessioncookies" er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "Sessioncookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.
Logstatistik bruges på www.spare-parts.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.spare-parts.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos spare-parts.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren for spare-parts.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til www.spare-parts.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos spare-parts.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til spare-parts.dk via e-mail: volvodele@spare-parts.dk

Billeder og tekst på www.spare-parts.dk
Billeder og tekst på spare-parts.dk er brugt med tilladelse fra producenten.
Alle billeder og tekst, der er gengivet på www.spare-parts.dk har spare-parts.dk samtlige rettigheder til, herunder ophavsrettighederne.
Billeder eller tekst fra spare-parts.dk må ikke kopieres, gengives eller lign. uden forudgående skriftlig tilladelse fra spare-parts.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Krænkelse af nævnte rettigheder er erstatningspådragende.

Tvister
Enhver uoverensstemmelse i anledning af køb og bestilling af varer m.v. hos spare-parts.dk er omfattet af dansk ret.

FORBEHOLD
spare-parts.dk TAGER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, PRISFEJL, FARVEAFVIGELSER PÅ BILLEDER SAMT UDSOLGTE VARER.

spare-parts.dk kontaktdata:
Spareparts Holding ApS
CVR.nr.  27969224
Dam Enge 2
3660 Stenløse
email: volvodele@spare-parts.dk
Tlf.: + 45 47173791
spare-parts.dk er etableret i år 2002.

 

PLEASE NOTE: Although our inventory is large and extensive with lots of volvo parts and classic volvo parts, not all parts listed on our web-shop are in stock and are subject to change availability from the manufacturer